Road Racing News

Weekly Quiz Feature Series: It’s Just A Bit Of Fun!

This weeks series of questions, in the ninth instalment of Road Racing News weekly quiz feature series which hopefully will test your knowledge of the sport, and prove a bit of fun! are as follows:

Q1: Which future TT Zero class winner, made his TT debut in 2006?

Q2: Three racers claimed their first TT triumphs in 2011, who were they?

Q3: If you add together Ryan Farquhar’s Duke Road Race Rankings titles, Joey Dunlop’s TT wins, Robert Dunlop’s North West 200 wins and Peter Hickman’s 12 International Road Race victories, what is the collective total?

Q4: Uel Duncan Racing’s International roads challenge of 2007, was lead by?

Q5: Which Belgian star claimed Macau GP honours in 1991?

Q6: Feature race honours at Walderstown in 2016, went the way of?

Q7: With which team did John McGuinness enjoy maiden TT, Scarborough Gold Cup triumphs?

Q8: Combined how many North West 200 victories do Alastair Seeley, Glenn Irwin and Michael Dunlop have?

Q9: Rostrum finishers from the 2015 Newcomers A Manx Grand Prix, were?

Q10: Which racer in 2009, claimed collectively Southern 100 Solo Championship, Ulster GP Superbike race 2 and Steve Henshaw International Gold Cup honours?

The answers to last weeks series of questions which included ones focused around topics such as Senior Manx GP honours, IRRC Supersport victories, the Aberdare Park Road Races and the Formula TT series are as follows:

Q1: Former TT Races/Manx GP competitor Petre Pop hails from which country?

Answer: Romania

Q2: Welsh Open feature race spoils at Aberdare Park in 2009, were secured by?

Answer: Mark Buckley

Q3: Runner up within the 2006 Duke Road Race Rankings Championship was?

Answer: Martin Finnegan

Q4: True or false, has triple BSB champion John Reynolds competed at the TT Races?

Answer: True, ‘JR’ sampled the TT Races in 1989.

Q5: Senior Manx GP honours in 2009 went the way of?

Answer: Michael Russell

Q6: Five racers claimed IRRC Supersport victories in 2018, who are the five?

Answer: Matthieu Lagrive, Laurent Hoffmann, Thomas Walther, Jonathan Goetschy, Danny Webb.

Q7: If you add together Dave Molyneux, Michael Rutter, Giacomo Agostini’s TT victories, what is the total?

Answer: 33

Q8: Who secured their first International roads success, in the Superstock race of the 2010 North West 200?

Answer: Keith Amor

Q9: The first Formula TT World Champion was?

Answer: Phil Read

Q10: Prior to Tyco providing title backing, TAS Racing’s title sponsorship was provided by which energy drinks company?

Answer: Relentless

Words by Stevie Rial

>