Road Racing News

Weekly Quiz Feature Series: It’s Just A Bit Of Fun!

This weeks series of questions, in the eighth instalment of Road Racing News weekly quiz feature series which hopefully will test your knowledge of the sport, and prove a bit of fun! are as follows:

Q1: Former TT Races/Manx GP competitor Petre Pop hails from which country?

Q2: Welsh Open feature race spoils at Aberdare Park in 2009, were secured by?

Q3: Runner up within the 2006 Duke Road Race Rankings Championship was?

Q4: True or false, has triple BSB champion John Reynolds competed at the TT Races?

Q5: Senior Manx GP honours in 2009 went the way of?

Q6: Five racers claimed IRRC Supersport victories in 2018, who are the five?

Q7: If you add together Dave Molyneux, Michael Rutter, Giacomo Agostini’s TT victories, what is the total?

Q8: Who secured their first International roads success, in the Superstock race of the 2010 North West 200?

Q9: The first Formula TT World Champion was?

Q10: Prior to Tyco providing title backing, TAS Racing’s title sponsorship was provided by which energy drinks company?

The answers to last weeks series of questions which included ones focused around topics such as the Armoy ‘Race of Legends’, Oliver’s Mount, CD Racing, the TT Privateers Championship, are as follows:

Q1: Which future two time TT winner, made his TT debut in 2005?

Answer: Cameron Donald

Q2: CD Racing’s 2011 TT Races challenge was lead by which overseas star?

Answer: Luis Carreira

Q3: How many Macau GP victories do Michael Rutter and Ron Haslam have combined?

Answer: 14

Q4: Cock O’The North feature race honours at Oliver’s Mount, Scarborough in 2009, went the way of?

Answer: Michael Pearson

Q5: Yamaha’s challenge in last years IRRC Superbike series was lead by?

Answer: Tomas Borovka

Q6: Lead newcomer within the Armoy ‘Race of Legends’ from 2011 was?

Answer: Steve Mercer

Q7: The top three finishers in the drama filled, pulsating Southern 100 Solo Championship from 2009 were?

Answer: 1st Guy Martin, 2nd Ryan Farquhar, 3rd Conor Cummins

Q8: KTM made a brief foray into TT competition in 2010, with which rider?

Answer: James Edmeades

Q9: Glenn Irwin made his Ulster Grand Prix debut in 2014, but with which team?

Answer: VRS Racing

Q10: Who secured the TT Privateers championship crown in 2012?

Answer: Dan Stewart

Words by Stevie Rial

>