Road Racing News

Weekly Quiz Feature Series: It’s Just A Bit Of Fun!

This weeks series of questions in the twenty first instalment of Road Racing News weekly quiz feature series, which hopefully will test your knowledge of the sport, and prove a bit of fun! are as follows:

Q1: Who claimed a momentous Junior/Senior race double at the Manx Grand Prix in 2011?

Q2: Which multiple times Sidecar world champion, secured race wins last month at Imatranajo?

Q3: The top three finishers from the 2014 Steve Henshaw International Gold Cup, at Oliver’s Mount, Scarborough were?

Q4: Supersport 600 honours at the 1993 TT Races, went the way of?

Q5: Just seven riders to date have claimed over 100 Irish Road Race victories, can you name the seven?

Q6: How many TT podium finishes did Nick Jefferies secure in his illustrious career?

Q7: Alastair Seeley’s first North West 200 victory arose in which year?

Q8: Solve this roads themed anagram – reerbdaa

Q9: Who is this respected International roads exponent?

Photo by Mark Corlett

Q10: Combined how many race victories have Derek Sheils, Derek McGee and Michael Sweeney acquired thus far in 2019?

The answers to the previous series questions, based around the Southern 100, which included ones focused on topics such as Billown course legends, record breakers, history makers, Sidecar S100 lap record holders, are as follows:

Q1: Name the top five finishers from the 2010 Southern 100 Solo Championship?

Answer: 1st Ryan Farquhar, 2nd Cameron Donald, 3rd James McBride

Q2: At present what is Dean Harrison’s overall total of Southern 100 victories?

Answer: Prior to this year’s Southern 100 18, now it’s 24!

Q3: Combined how many Billown course triumph’s do Ian Lougher, Ryan Farquhar and Chris Palmer have collectively?

Answer: 63

Q4: Who became Southern 100 solo champion for the first time in 2006?

Answer: Cameron Donald

Q5: The current Sidecar S100 lap record holders are?

Answer: John Holden/Lee Cain

Q6: True or false – Connor Behan has competed at the ‘Friendly Races’?

Answer: Yes, Connor competed at Billown back in 2011.

Q7: Back in 2000 Solo Championship honours went the way of?

Answer: Blair Degerholm

Q8: Who is this respected Billown course exponent?

Photo by Nick Wheeler

Answer: James Field

Q9: Solve this Southern 100 themed anagram – wmedoa

Answer: Meadow

Q10: Portugal’s sole S100 representative in the 2010’s has been?

Answer: Nuno Caetano

Words by Stevie Rial

>