Road Racing News

Weekly Quiz Feature Series: It’s Just A Bit Of Fun!

This weeks series of questions, in the seventh instalment of Road Racing News weekly quiz feature series which hopefully will test your knowledge of the sport, and prove a bit of fun! are as follows:

Q1: Which future two time TT winner, made his TT debut in 2005?

Q2: CD Racing’s 2011 TT Races challenge was lead by which overseas star?

Q3: How many Macau GP victories do Michael Rutter and Ron Haslam have combined?

Q4: Cock O’The North feature race honours at Oliver’s Mount, Scarborough in 2009, went the way of?

Q5: Yamaha’s challenge in last years IRRC Superbike series was lead by?

Q6: Lead newcomer within the Armoy ‘Race of Legends’ from 2011 was?

Q7: The top three finishers in the drama filled, pulsating Southern 100 Solo Championship from 2009 were?

Q8: KTM made a brief foray into TT competition in 2010, with which rider?

Q9: Glenn Irwin made his Ulster Grand Prix debut in 2014, but with which team?

Q10: Who secured the TT Privateers championship crown in 2012?

The answers to last weeks series of questions which included ones focused around topics such as KMR Kawasaki, the Burt Munro Challenge, the IRRC Superbike series and Ulster GP victories, are as follows:

Q1: Which International roads star sampled the Burt Munro Challenge In 2016?

Answer: Guy Martin

Q2: Experienced Mountain Course exponent David Paredes, hails from which country?

Answer: Argentina

Q3: KMR Kawasaki’s title sponsor in 2013 was?

Answer: Vauxhall

Q4: Michael Dunlop has triumphed thus far, on how many occasions at the Ulster GP?

Answer: Six

Photo by Rod Neill

Q5: Roads legend Steve Hislop, maiden North West 200 triumphs arose in which year?

Answer: 1989

Q6: Runner up behind Alastair Seeley in the feature Superbike encounter, of the 2010 North West 200 was?

Answer: Stuart Easton

Q7: TAS is one of road racing’s most famous names, but what do the three letters stand for?

Answer: Temple Auto Salvage

Q8: Which future TT winner finished second within the 2008 Newcomers A Manx Grand Prix?

Answer: Ivan Lintin

Q9: TT 3D Closer To The Edge, was narrated by which film/rock star?

Answer: Jared Leto, lead singer of Thirty Seconds to Mars

Q10: IRRC Superbike championship honours in 2012 went the way of?

Answer: Branko Srdanov

Words by Stevie Rial

>