Road Racing News

Weekly Quiz Feature Series: It’s Just A Bit Of Fun!

This weeks series of questions, in the sixth instalment of Road Racing News weekly quiz feature series which hopefully will test your knowledge of the sport, and prove a bit of fun! are as follows:

Q1: Which International roads star sampled the Burt Munro Challenge In 2016?

Q2: Experienced Mountain Course exponent David Paredes, hails from which country?

Q3: KMR Kawasaki’s title sponsor in 2013 was?

Q4: Michael Dunlop has triumphed thus far, on how many occasions at the Ulster GP?

Q5: Roads legend Steve Hislop, maiden North West 200 triumphs arose in which year?

Q6: Runner up behind Alastair Seeley in the feature Superbike encounter, of the 2010 North West 200 was?

Q7: TAS is one of road racing’s most famous names, but what do the three letters stand for?

Q8: Which future TT winner finished second within the 2008 Newcomers A Manx Grand Prix?

Q9: TT 3D Closer To The Edge, was narrated by which film/rock star?

Q10: IRRC Superbike championship honours in 2012 went the way of?

The answers to last weeks series of questions which included ones focused around topics such as the Manx Grand Prix, Pikes Peak, Hawk Racing and North West 200 triumphs, are as follows:

Q1: Combined how many North West 200 victories do Alastair Seeley, Glenn Irwin and John McGuinness have?

Answer: 33

Photo by Rod Neill

Q2: In the 21st century thus far, who is the only racer to have claimed TT and Pikes Peak victories?

Answer: Rob Barber

Q3: Four times Solo champion Guy Martin made his Southern 100 debut in which year?

Answer: 2003

Q4: The Irish Road Race Super Twin, Supersport Championship titles of 2013, both went to?

Answer: Jamie Hamilton

Q5: Which manufacturer filled the top three finishing positions in the 2008 Superbike TT?

Answer: Suzuki

Q6: The 2015 Spring Cup National Road Races, was which multi Manx GP winner’s first outing at Oliver’s Mount, Scarborough?

Answer: Michael Sweeney

Q7: Who claimed Newcomers A Manx GP honours in 2004?

Answer: Keith Stewart

Q8: True or false, India was represented at the TT Races in 1987?

Answer: True, India was represented by Aspi Bhathena, who finished 36th within the Production class D race.

Q9: Hawk Racing joined forces for the TT Races of 2006, with which seasoned Mountain Course exponent?

Answer: Carl Rennie

Q10: Portugal’s sole two wheeling representative at the Macau Grand Prix in recent times, has been?

Answer: Andre Pires

Words by Stevie Rial

>