Road Racing News

Weekly Quiz Feature Series: It’s Just A Bit Of Fun!

This weeks series of questions, in the eleventh instalment of Road Racing News weekly quiz feature series which hopefully will test your knowledge of the sport, and prove a bit of fun! are as follows:

Q1: Senior Manx GP honours in 2000, went the way of?

Q2: Who secured the prestigious Barry Sheene Trophy crown, in July of 2017 at Oliver’s Mount?

Q3: Phillip McCallen’s first Senior TT success arose when?

Q4: Superstock race spoils at the 2012 North West 200, were claimed by?

Q5: How many Classic TT wins do Bruce Anstey, Dean Harrison and Ian Lougher have confirmed?

Q6: True or false – pure road racing takes in Croatia?

Q7: Who is this respected International roads competitor?

Photo by Rod Neill

Q8: Solve this roads themed anagram – wiorkmia

Q9: How old was Michael Dunlop when he claimed his first TT victory?

Q10: Andy Dudgeon, Callum Collister, Dean Osborne, have all claimed Newcomers B honours with which famous Manx outfit?

The answers to last weeks series of questions which included ones focused around topics such as Mountain Course, course cars, Irish Road Race Championship honours, Macau GP rostrum finishers, high profile TT debutants are as follows:

Q1: Irish Road Race 250 Championship honours in 2014, went the way of?

Answer: Michael Sweeney

Q2: Unravel this roads themed anagram – aguehnef?

Answer: Faugheen

Q3: Respected Manx GP competitor Andreas Psychogyios hails from which nation?

Answer: Greece

Q4: Who finished runner up within the feature Superbike race, of the 2006 Ulster GP?

Answer: Ray Porter

Q5: 2014 Sidecar TT Championship, Southern 100 Sidecar Championship crowns, went to which popular driver/passenger partnership?

Answer: Conrad Harrison/Mike Aylott

Q6: Guy Martin made his TT debut in which year?

Answer: 2004

Q7: How many Steve Henshaw International Gold Cup crowns, does Ian Lougher have in his lucrative road racing resume?

Answer: Just the one, from 2002.

Q8: Which car manufacturer provided course cars for the TT Races in 2010?

Answer: Porsche

Q9: Rostrum finishers from the 2007 Macau Grand Prix were?

Answer: 1st Steve Plater, 2nd John McGuinness, 3rd Thomas Hinterreiter

Q10: Macau Racing Team’s TT 2009 challenge, was lead by?

Answer: Rico Penzkofer & Marc Fissette

Words by Stevie Rial

>