Road Racing News

Weekly Quiz Feature Series: It’s Just A Bit Of Fun!

This weeks series of questions, in the tenth instalment of Road Racing News weekly quiz feature series which hopefully will test your knowledge of the sport, and prove a bit of fun! are as follows:

Q1: Irish Road Race 250 Championship honours in 2014, went the way of?

Q2: Unravel this roads themed anagram – aguehnef?

Q3: Respected Manx GP competitor Andreas Psychogyios hails from which nation?

Q4: Who finished runner up within the feature Superbike race, of the 2006 Ulster GP?

Q5: 2014 Sidecar TT Championship, Southern 100 Sidecar Championship crowns, went to which popular driver/passenger partnership?

Q6: Guy Martin made his TT debut in which year?

Q7: How many Steve Henshaw International Gold Cup crowns, does Ian Lougher have in his lucrative road racing resume?

Q8: Which car manufacturer provided course cars for the TT Races in 2010?

Q9: Rostrum finishers from the 2007 Macau Grand Prix were?

Q10: Macau Racing Team’s TT 2009 challenge, was lead by?

The answers to last weeks series of questions which included ones focused around topics such as Walderstown feature race honours, Manx GP rostrum finishers, TT triumphs and North West 200 greats are as follows:

Q1: Which future TT Zero class winner, made his TT debut in 2006?

Answer: Mark Miller

Q2: Three racers claimed their first TT triumphs in 2011, who were they?

Answer: Gary Johnson, John Holden, Andy Winkle

Q3: If you add together Ryan Farquhar’s Duke Road Race Rankings titles, Joey Dunlop’s TT wins, Robert Dunlop’s North West 200 wins and Peter Hickman’s 12 International Road Race victories, what is the collective total?

Answer: 60

Q4: Uel Duncan Racing’s International roads challenge of 2007, was lead by?

Answer: Cameron Donald & Keith Amor

Q5: Which Belgian star claimed Macau GP honours in 1991?

Answer: Didier De Radigues

Q6: Feature race honours at Walderstown in 2016, went the way of?

Answer: Derek Sheils

Photo by Baylon McCaughey

Q7: With which team did John McGuinness enjoy maiden TT, Scarborough Gold Cup triumphs?

Answer: Vimto Honda

Q8: Combined how many North West 200 victories do Alastair Seeley, Glenn Irwin and Michael Dunlop have?

Answer: 32

Q9: Rostrum finishers from the 2015 Newcomers A Manx Grand Prix, were?

Answer: 1st Peter Wilkinson, 2nd Barry Evans, 3rd Darren Cooper

Q10: Which racer in 2009, claimed collectively Southern 100 Solo Championship, Ulster GP Superbike race 2 and Steve Henshaw International Gold Cup honours?

Answer: Guy Martin

Words by Stevie Rial

>