Road Racing News

Weekly Quiz Feature Series: It’s Just A Bit Of Fun!

This weeks series of questions, in the twelfth instalment of Road Racing News weekly quiz feature series which hopefully will test your knowledge of the sport, and prove a bit of fun! are as follows:

Q1: Who last August set a new Ulster GP Superbike qualifying lap record?

Q2: Newcomers A Manx GP honours in 2010, went the way of?

Q3: How many Ulster GP victories do Brian Reid, Guy Martin and Ivan Lintin have combined?

Q4: The top three finishers from the 2013 Steve Henshaw International Gold Cup, at Oliver’s Mount, Scarborough, were?

Q5: Name the five manufacturers, with to date fifty TT victories or more?

Q6: Bruce Anstey’s first TT success arose in which year?

Q7: Which former Irish Road Race 125/Moto 3 champion, ventured to the famous Spanish La Baneza road race in 2015?

Q8: Who is this respected International roads competitor?

Q9: Solve this roads themed anagram – rciheo

Q10: True of false – BSB race winner Dan Linfoot has competed at the Macau Grand Prix?

The answers to last weeks series of questions which included ones focused around topics such as Classic TT victories, Senior Manx GP honours, Superstock North West 200 success, are as follows:

Q1: Senior Manx GP honours in 2000, went the way of?

Answer: Ryan Farquhar

Q2: Who secured the prestigious Barry Sheene Trophy crown, in July of 2017 at Oliver’s Mount?

Answer: David Bell

Q3: Phillip McCallen’s first Senior TT success arose when?

Answer: TT 1993

Q4: Superstock race spoils at the 2012 North West 200, were claimed by?

Answer: Alastair Seeley, Michael Rutter

Q5: How many Classic TT wins do Bruce Anstey, Dean Harrison and Ian Lougher have confirmed?

Answer: 9

Q6: True or false – pure road racing takes in Croatia?

Answer: True, roads action takes place each year in Krizevci, Croatia

Q7: Who is this respected International roads competitor?

Photo by Rod Neill

Answer: Sam Wilson

Q8: Solve this roads themed anagram – wiorkmia

Answer: Moriwaki

Q9: How old was Michael Dunlop when he claimed his first TT victory?

Answer: 20

Q10: Andy Dudgeon, Callum Collister, Dean Osborne, have all claimed Newcomers B honours with which famous Manx outfit?

Answer: Martin Bullock Manxsport

Words by Stevie Rial

>