Road Racing News

Bamboozoler New Year’s Eve Quiz Answers

I hope the bamboozoler New Year’s Eve quiz proved good fun for countless pure road racing enthusiasts. Hopefully it’s tested your knowledge of the most exciting form of motorsport on planet earth.

The answers to the 10 questions are as follows:

Q1: Who is the only Romanian racer to have competed at the Manx Grand Prix?

Answer: Petre Pop

Q2: The last American racer to have raced at Oliver’s Mount is?

Answer: Adam Bauer

Q3: Finland’s fastest Frohburger Dreieck exponent is?

Answer: Erno Kostamo

Q4: Just one motorcycle racer has won the BBC Sports Personality of the year award, who is it?

Answer: The legendary John Surtees in 1959

Q5: In what year did Guy Martin make his Oliver’s Mount, Scarborough debut?

Answer: 2002

Q6: Japan had representation within the Sidecar TT Races of 2007, courtesy of whom?

Answer: Masahito Watanabe/Hideyuki Yoshida

Q7: Slovenia’s fastest TT competitor is?

Answer: Mirko Kalsek

Q8: Which multi times British World Champion has triumphed at the famous Spanish roads venue of La Baneza?

Answer: Phil Read MBE

Q9: The first Macau Grand Prix Motorcycle winner was?

Answer: Hiroshi Hasegawa

Q10: Of the Moto GP winners this year, which one has previously competed at an IRRC hosting venue?

Answer: KTM’s Miguel Oliveira who has competed at Schleizer Dreieck

Words by Stevie Rial #dontletfearcontrolyou

>